The Liebster Blog Award

What is a Liebster Blog Award?

First of all I would like to thank Khushbo over @ lifealight for the Liebster Blog Award!

Think of a Liebster Blog Award like being tagged on let’s say Facebook.

And once you get tagged and complete the Liebster Blog Award Rules then you tag someone else.

When you tag someone, this is known as giving that person an award or, just like Kushbo did to me, a nomination.

So the only prize you win from what I could tell is fellow blogger recognition.

Expanding your praise and appreciation for blogs you love and want to share with others.

Who started it?

Your guess is as good as mine.

A lot of pages claim that it was started by someone from Germany.

Probably since “Liebster” is German for “Dearest” amonst other definitions.

What’s the rules?

#1. Post 11 things about yourself.

#2. Answer the questions given to you by the nominator.

#3. Nominate 11 blogs (newer, up and coming blogs, with less than (or thereabouts) 200 followers) and inform them.

#4. Compose 11 new questions for your nominees.

#5. And don’t forget to post of the Liebster Award Badge to your page (grab it from the internet)

11 Random Facts About Musawenkosi:

#1. I have an awesome baby sister.

#2. I was born in 1984.

#3. I rate movie trailers better than the actual movie.

#4. SpongeBob is the best cartoon ever.

#5. I prefer beef or steak over chicken.

#6. I still live with my mom.

#7. I don’t think marriage is for all of us.

#8. I don’t like raisins in my chocolate anything.

#9. I love food more than sex.

#10. Scary movies make me scared because they are scary.

#11. The majority of my blogs & article were written on my BlackBerry.

11 Questions from Nominator:

#1. If you were awarded one wish, what would you ask for? (Anything.)

Answer: For my baby sister to be a multi billionaire!

#2. Do you have a hobby? What is it?

Answer: Writing!

#3. What made you want to write a blog?

Answer: To have a place where I can share the self help tips I’ve come across with others.

#4. If you had the power to change only ONE of these three things which would you change? (Poverty, Racism, War)

Answer: Poverty

#5. If you could write a book would it be Fiction, Science Fiction, a True Story or Philosophy?

Answer: a True Story fictional science fiction philosophy!

#6. What was an embarrassing moment in your life?

Answer: When I ran and slipped on the kitchen floor in front of my aunt. Still working on getting back my street cred till now!

#7. Who is the most inspirational person in your life?

Answer: My cousin, Nombali Ntuli

#8. What is your favorite movie?

Answer: I have so many #1s but I’ll pick “The Usual Suspects.”

#9. What is your favorite music band?

Answer: The Soil [Watch YouTube VID]

#10. What’s the song stuck in your head? (No you don’t have to like it, but its there and we both know it!)

Answer: I usually make up songs in my head and nod to them. But I would say the most dominate is “Elevators” by Outkast

#11. Would you ever run for President?

Answer: Of my own company, yes 😀

Musa’s 11 Nominees:

#1. http://lifealight.wordpress.com/

#2. http://lifeofmale.wordpress.com/

#3. http://nonocele.co.za/

#4. http://my-buddha-nature.info/

#5. http://swabuluka.tumblr.com/

#6. http://blog.mrfire.com/ « Surely has more than 2k followers

#7. http://www.patobryan.com/blog/ « Another over 2k blogger

#8. http://winniekunene.co.za/

#9. http://tinybuddha.com/

#10. http://www.problogger.net/ « Has waaaaay over a 2k following.

#11. http://musa23.blogspot.com

Advertisements

11 thoughts on “The Liebster Blog Award

  1. Thanks for participating and responding to my question with a lot of heart Musawenkosi! I love your responses and I am looking forward to the book you are going to write. I hope to find it in ALL sections of the book sore 😀 Also I absolutely feel the same way about movie trailers and Sponge Bob!! Hahaha

  2. whoah this weblog is fantastic i really like studying your articles. Keep up the good work! You already know, lots of people are searching around for this information, you could help them greatly.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s